Натстим ЕООД е основана през 2003 г. и се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.

 

Нашият професионализъм и опит ни позволяват:

Да създадем оптимални, ефикасни и безопасни комбинирани състави съчетаващи традиция и наука

Да намерим най-добрите активни субстанции отговарящи на най-високите стандарти

Да гарантираме количествения и качествен състав, който сме отбелязали на етикета на нашите продукти

 

Основно направление на фирмата е производството на продукти на база на специфични патентовани имуностимулатори получения биотехнологично от БулБио – Национален център по заразни и паразитни заболявания. Екипът е участвал в създаването и производството на широко известните лекарствени имуностимулатори Респивакс и Уростим както и тяхната регистрация в чужбина.

Разполагаме с малка производствена база, която е сертифицирана по ISO 9001-2008 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки. Производствения ни капацитет може многократно да се увеличи поради договорни отношения с други големи български фармацевтични производители.

 

Натстим ЕООД е в близко сътрудничество с Военно медицинска академия  София, Национален център по опазване на общественото здраве, Национален център по заразни и паразитни заболявания, Медицински университет София с цел разработване на ефективни и безопасни хранителни добавки насочени за употреба както от специфични контингенти (военнослужещи, работещи при химични вредности и др.) така и от широката общественост. По желание на дистрибутори можем да разработим и произведем високо качествени продукти. Активно произвеждаме за редица големи български фармацевтични дистрибутори.

 

Качеството на препаратите се гарантира от високият професионализъм и опит на екипа както и от висококачествените суровини (Naturex Франция, DSM Швейцария, Indena SpA Италия, и много др.). Крайният контрол на готовите продукти се извършва от независими акредитирани лаборатории.