СЕМЕЕН ПРОМО ПАКЕТ - РЕСПИСТИМ ПЛЮС

14.40лв. 16.00лв.
Brands Натстим
Availability: In Stock

Респистим плюс 

Имуноподкрепящ комплекс плюс пълна гама от витамини и минерали

Защита и жизненост всеки ден

хранителна добавка


Добре известно е, че различните замърсители на околната среда и особено на въздуха имат подчертано вреден ефект върху човешкия организъм. Подробно са проучени токсичните, канцерогенните, мутагенните въздействия на огромно количество химически съединения, прахове, газове и аерозоли отделяни в работната среда, както и повишеният радиационен фон, представляващи сериозен професионален риск за много хора, ангажирани в определени видове производства. В последните години стана ясно, че всички тези вредни фактори - химически замърсители и повишено радиационно натоварване имат и демонстративен отрицателен ефект върху функциите на имунната система. Този ефект се изразява в намаляване на собствените съпротивителни сили към разнообразните бактериални и вирусни микроорганизми, по-голяма възможност от алергизиране на организма и предразположение към развитие на автоимунни и злокачествени заболявания.

Респистим плюс може да се използва при:

Ø  грипни   епидемии   самостоятелно или   в комбинация с противогрипна ваксина, както и за скъсяване на реконвалесцентния период след боледуване и намаляване риска от вторични бактериални инфекции;

Ø  намалява риска от вредното въздействие на свободните радикали;

Ø  профилактика по време на есенно-зимния сезон, както от така наречените "рискови  групи" пациенти като възрастни хора, често боледуващи деца и възрастни от грип и хронични бактериални и вирусни инфекции на дихателната система.

Респистим плюс представлява последна генерация имунопатентован комплекс в комбинация с витамини (вит. C, вит А, вит Е, вит D3, витамини от В групата и др) и микроелементи (манган, мед, селен, и др). Предлага се като хранителна добавка за обогатяване на хранителната диета с витамини, минерали и антиоксиданти, като всеки един от тях изпълнява известни и специфични за организма естествени защитни функции важни за много по-лекото и бързо преодоляване на различните бактериални и вирусни инфекции. Продължителното използване на Респистим плюс потиска вредното действие на свободните радикали и стимулира постоянно, в необходимата степен, механизмите на имунната система на организма, отговорни за защитата от разнообразни инфекции на дихателната система. 

Респистим плюс осигурява напълно или в значителна част препоръчителните дневни нужди от всички витамини и микроелементи.

Предназначение: Благоприятства функциите на имунната система. Допълва хранителния прием с витамини и микроелементи.

Качеството на продукта и отбелязаните на етикета количества се гарантират от изключителния швейцарски витаминен премикс (DSM Nutritional Products Ltd.) и краен контрол на продукта от независими лаборатории.

Препоръчителна доза за дневен прием и укзания за употреба:

Възрастни и деца над 9 години – по една таблетка дневно преди хранене. Деца на възраст 2-8 години употребяват Респистим плюс за деца. При трудно преглъщане таблетката може да счупи на две. Дневната доза от една таблетка може да се раздели на два приема (сутрин и вечер).

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием !

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Респистим плюс е подходящ за всекидневна употреба. Особено се препоръчва използването му през есенно-зимния сезон, когато приемът на плодове и зеленчуци е ограничен както и в началото на пролетта.

Съхранение: При стайна температура, на сухо и недостъпно за малки деца място.

Най-добър до: Виж маркировката.

Производител: Натстим ЕООД, бул.”Черни връх” 47, ет.4, София, тел: 02/9623952

Респистим плюс е създаден в сътрудничество с БулБио (Национален център по заразни и паразитни болести – София) и Военно-медицинска академия (Радио-биологична лаборатория), гр. София.