media
17.07.2018

10 неща, които (може би) не знаете за Витамин С

Може би не всеки може да изброи всички витамини и техните свойства, но всеки знае за витамин С и за какво помага той. Витамин С, известен също като аскорбинова киселина, е водноразтворим витамин, съдържащ се в естествен вид в някои храни, или се приема като добавка. Действа като антиоксидант, предпазва увреждането на клетките, причинено от свободните радикали. Има много други факти за витамин С, които са малко известни. 

Прочети още
media
28.06.2018

4 начина, по които джинджифилът ни кара да се чувстваме по-добре

Запитвали ли сте се дали една храна, билка или добавка е добра за нас, ако не усещаме пряк ефект от нея? Това е тема на друга статия, но пък всички знаем колко е хубаво да видиш директен положителен ефект от нещо. Затова в тази статия няма да ви обясняваме какви точно вещества съдържа джинджифилът и как действат те на организма, а ще ви споделим 4 осезаеми ползи от джинджифила и начини, по които джинджифилът ни кара да се чувстваме по-добре. 

Прочети още
media
25.09.2017

ИмуноДеокси е създаден от водещи български специалисти...

ИмуноДеокси е създаден от водещи български специалисти...
Прочети още
media
05.12.2016

Предложения на НАТСТИМ ЕООД в областта на интегративната онкология

Въпреки несъмнените достижения на съвременната онкология, тя си остава един от най-важните и актуални проблеми в медицината. Постигнатите резултати до момента по отношение на онкологичните заболявания са все още далеч от желаното, както за пациенти, така и за лекари.

Прочети още
media
22.01.2014

КлиноДетокс табл - природен минерал зеолит (клиноптилолит)

Технологичните предизвикателства по създаването на нов за няшия пазар продукт, КлиноДетокс табл., бяха успешно решени. Продуктът съдържа патентована българска суровина, микронизиран и трайно трибоактивиран природен клиноптилолит, като суперсорбент КЛС-5.

Прочети още