Имуно-уро-простанорм 60 табл.

12.00лв.
Марки Натстим
Наличност: В наличност

Състав:

Препоръчителната дневна доза от 2 табл. съдържа 500 mg Екстракт от корени на коприва (10-15:1) и 24 mg специфичен уро-имуноподдържащ комплекс; пълнител: микрокристална целулоза, антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиев стеарат, натриев нишестен гликолат.

Предназначение:

Обогатява хранителния прием с биологично активни вещества важни за простатната жлеза и уринарния таркт при мъже след 40 годишна възраст.

Дозировка и начин на употреба:

Мъже: по 1 таблетка 2 пъти дневно след хранене за период от минимум 3 месеца, след което дозировката да се намали до 1 табл. на ден. Не съществуват данни за нежелани ефекти на компонентите на продукта, поради което употребата му може да е неограничено време. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием! Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съхранение:

При стайна температура, на сухо и недостъпно за малки деца място.

Създадаването на този нов продукт е в сътрудничество с видни наши учени специалисти: академик д-р Богдан Петрунов, дългогодишен директор на Националen център по заразни и паразитни болести, проф. д-р Пл. Ненков, дългогодишен управител на БУЛБИО-НЦЗПБ ЕООД, проф. Р. Шекерджийски,  дългогодишен декан на Фармацевтичен факултет към МУ-София.

Свързани продукти