Условия за пазаруване

I. За нас

Сайтът с онлайн магазин www.natstim.eu е собственост на „Натстим“ ЕООД, ЕИК 131082822, със седалище и адрес на управление: гр. София 1407, район Лозенец
бул. “Черни връх” № 47, ет. 4.

Хранителните добавки с марка Natstim се произвеждат от „Натстим“ ЕООД в собствена производствена база в гр. София. Те са съобразени с изискванията на националното и европейско законодателство. Качественият контрол се осъществява от независими, сертифицирани външни лаборатории.

 

II. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение между „Натстим“ ЕООД и Вас като потребител на услугите и продуктите, предлагани на www.natstim.eu. Със зареждане на информацията на заглавната страница/навлизане на вътрешна страница/натискане на активен линк на сайта, Вие приемате и се задължавате да спазвате тези Общи условия.

Общите условия са достъпни на www.natstim.eu и при промяна публикуваме уведомление с дата на последното изменение. „Натстим“ ЕООД има право да изменя и допълва Общите условия по всяко време без предварително предизвестие.

 

1. Достъп до информация, поръчка на продукти и условия за поверителност

Достъпът до www.natstim.eu е организиран така, че позволява да се информирате за нашите продукти и техните характеристики, цени и условия за доставка без да предоставяте информация за Вашата самоличност.

За да приемем и изпълним Вашата поръчка, когато желаете да направите поръчка за доставка на хранителните добавки Natstim е необходимо да получим следната информация за Вас:

  • име и фамилия,
  • електронен адрес (email),
  • телефон за връзка,
  • точен адрес за доставка,
  • начин на доставка и
  • начин на плащане.

 

За повече информация относно събирането и обработването на личните Ви данни, моля прочетете нашата Политика за поверителност.

 

2. Поръчване

Нашият сайт Ви дава възможност да направите поръчка на хранителни добавки Натстим по два начина:

(1) с формуляр за еднократна поръчка и
(2) с поръчка през регистриран клиентски профил – за целта е нужно да изберете опцията за регистриране на профил при реализиране на поръчка.

За да направите еднократна поръчка или регистрация на клиентски профил трябва да сте пълнолетен гражданин и да предоставите данните, посочени по-горе. Поръчки приемаме 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

След приключване на поръчката ще получите писмено потвърждение по електронната поща от нас. То удостоверява приемането на поръчката. Ще получите и второ съобщение, когато поръчката бъде изпратена. В случай, че се налага проверка или коригиране на данните, ще Ви потърсим на предоставения телефонен номер.

С натискане на бутона „Поръчване“ Вие приключвате Вашата поръчка и сключвате договор за покупко-продажба на заявените артикули с “Натстим” ЕООД, като за Вас възниква задължение за заплащане на съответната сума. Нашата система ще генерира автоматично потвърждение за сключването на договора на посочения от Вас електронен адрес.

Поръчката на продукт/и през електронния магазин представлява договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Отговорността за всички действия, извършени от името на регистриран потребител, чрез използване на неговото потребителско име и парола се носи от лицето, чиито данни са посочени в клиентския профил. “Натстим” ЕООД не носи отговорност за неоторизирано използване на Вашия клиентски профил от трети лица.

 

3. Цени и начин на плащане

Всички цени, посочени на сайта, са в български лева с включен ДДС.

Цените на продуктите НЕ ВКЛЮЧВАТ цената за доставка, освен в случаите, в които са изпълнени условията за безплатна доставка.

При поръчка на стойност 150 лв или повече всеки клиент получава автоматично допълнителни 5% отстъпка от общата дължима сума.
Отстъпката не се прилага върху цената на продукти в промоция, както и върху цената за доставка!

Плащанията се извършват в български лева по един от следните начини:

(1) в брой, с наложен платеж чрез пощенски паричен превод – цената се заплаща на куриера при получаване на доставката;
(2) по банков път по сметка на “Натстим” ЕООД, посочена на страницата за потвърждение на поръчката при избор на опция “Директно банково плащане”, както и в последващото електронно съобщение за получена, задържана поръчка.

При избор на плащане по банков път Вие се съгласявате да заплатите цената на Вашата поръчка авансово на посочената от нас банкова сметка. При избор на опция “Директно банково плащане” поръчката ще бъде задържана, до фактическото получаване на сумата по нашата сметка.

 

4. Доставка и получаване на продуктите

Вашата поръчка ще бъде доставена по куриер на посочения от Вас адрес или до офис на куриер. Поръчките се обработват всеки делничен ден до 14:00 ч.

Максималният срок за доставка е 3 работни дни от датата на поръчката. “Натстим” ЕООД работи с куриерска служба Спиди. Всички доставки се извършват доставки според графика и тарифите на куриера. За София и страната е в рамките на един ден, а за някои населени места има определен график, като за тях времето за доставка може да бъде удължено спрямо него.

При поръчка на стойност 50 лв или повече доставката е безплатна.

 

5. Проблеми при изпълнението на поръчката и отговорности

Стремим се да изпълняваме всички поръчки с точност, но има случаи, в които изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано или забавено, поради някоя от следните причини:

(1) Правим всичко възможно да разполагаме с наличност от предлаганите продукти, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или чрез съобщение на Вашата електронна поща.
(2) Избрали сте директно банково плащане, но не е извършено такова или има забавяне при получаване на превода.
(3) Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност и проблем по причина, за която сме отговорни ние, ще поемем разходите по връщане и замяна на несъответстващите продукти.

При невъзможност за доставка по причина, за която отговаряте Вие (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на куриера в посоченото време) поръчката Ви ще бъде върната при нас, за което ще Ви уведомим своевременно по електронната поща. Всички разходи за повторната доставка са изцяло за Ваша сметка.

 

6. Отказ от поръчка и връщане на закупени продукти

В срок до 14 дни от датата на доставка на поръчаните продукти можете да ги върнете без да посочвате конкретна причина, при положение, че следните условия са изпълнени:

(1) продуктът е в оригиналната си опаковка, която е ненарушена и неизцапана;
(2) продуктът е придружен от оригиналния документ, с който сте получили поръчката (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане на куриер, чрез наложен платеж или фактура при плащане по банков път);
(3) разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка;
(4) изпратили сте ни уведомление по електронен път (чрез формата за контакт в сайта) с изрично описано желание за връщане на продукти и точното им описание.

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна.

За да се откажете от договора или да направите замяна е необходимо да ни изпратите уведомление, чрез формата за контакт в сайта и да изпратите обратно продуктите не по-късно от 14 дни от датата на доставка.

Суми в брой, платени при доставка, се възстановят само по банков път по Ваша лична сметка. Възстановяването става в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за отказа от поръчка, като към уведомлението посочите номера на товарителницата, с която са изпратени върнатите продукти.

При необходимост, моля, свържете се с нас на телефон +359 2 9623952.

“Натстим” ЕООД има право да откаже да обслужи клиент, който е предоставил невярна или неточна лична информация.

 

7. Права на интелектуална собственост

Домейнът www.natstim.eu, текстовото и визуално съдържание на сайта, търговската марка Natstim, дизайнът на опаковките и съставът на продуктите са изключителна собственост на “Натстим” EООД и са защитени от българските и международни приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях. Всяко използване на посочените обекти на интелектуална собственост може да се извършва единствено и само с предварителното писмено съгласие на “Натстим” ЕООД.

 

Последна актуализация: 24.04.2023