За нас

Натстим ЕООД е основана през 2003 г. от проф., маг. фарм. Рахамин Шекерджийски, дългогодишен преподавател във Фармацевтичен факултет – МУ София и специалист в областта на фармацевтичното производство. Мисията на фирмата е да създава ефикасни хранителни добавки, пригодени за модерния начин на живот! Така Натстим осигурява здраве и жизненост на клиентите си и техните семейства! Запознайте се с Политиката на Натстим ЕООД тук.

Хранителните добавки на Натстим ЕООД са единствени по рода си

Създадени са от експертен екип с над 60 години опит във фармацията.

Действието им е научно обосновано и изпитано от компетентни институции.

Съставките им идват от най-добрите производители на растителни екстракти и витамини в света.

Действието им е гарантирано от сертификатите за качество на използваните суровини.

Крайният контрол се извършва от независими, акредитирани лаборатории.

Всеки продукт, който достига до нашите клиенти е създаден и пакетиран в собствената ни производствена база. Тя е сертифицирана според най-стриктните европейски и световни стандарти за безопасност и качество (ISO 9001-2015 и HACCP).

ISO 9001:2015
HACCP 2024-2027
FDA 2024

Наши партньори

Хранителните добавки, които Натстим ЕООД реализира на българския пазар са само част от дейността на фирмата. Работим с партньори в Албания, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Македония, Монголия, Черна гора, Швеция, Украйна, САЩ и др. Реализираме износ на над 15 хранителни добавки под марката Natstim. Произвеждаме и пакетираме крайни продукти и за престижна марка хранителни добавки в САЩ.

БУЛБИО

Национален център по заразни и паразитни заболявания – съвместна разработка и производство на патентовани имуностимулатори

МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ СОФИЯ

Разработване на хранителни добавки за военнослужещи, рабодещи при химични вредности и други

ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ, СОФИЯ

Проучване на профилактичния потенциал на Респистим плюс при йонизираща радиация и влиянието на антиоксидантите Респистим плюс и Имунооксипревент в кризисни ситуации с Национална изследователска лаборатория по радиационна защита