Описание

ИМУНО-УРО-ПРОСТАНОРМ обогатява хранителния прием с биологично активни вещества, важни за простатната жлеза и уринарния тракт при мъжете, над 40 годишна възраст.

Съдържа патентован уро-имуноподдържащ комплекс и екстракт от корени на коприва, който повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към навушения на уро-гениталния тракт.

Увеличаването на простатата е честа причина за инфекции. Това е много характерно за мъжете над 50-60 годишна възраст. Нарастването постепенно започва да стяга в маншон уретрата и да пречи на нормалното уриниране. В по-напредналите стадии, може да се стигне до остра задръжка на урина, камъни в пикочния мехур, кръв в урината, повтарящи се инфекции на пикочните пътища и др.

Предназначение: Обогатява хранителния прием с биологично активни вещества, важни за простатната жлеза и уринарния тракт при мъжете, над 40 годишна възраст.

Препоръчителна дневна доза за прием и указания за употреба: Мъже: 2-3 таблетки дневно за период от минимум 3 месеца. Няма данни за нежелани ефекти на компонентите на продукта и употребата му може да продължи неограничено време.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза за дневен прием!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

Екстракт от коприва: Използван е високо концентриран екстракт от корени на коприва (10:1, т.е. от 10 кг сухи корени се получава 1 кг екстракт) подробно проучен при хиляди пациенти.

Цинк: Той играе ключова роля в развитието и нормалното функциониране на простатата.

Витамин D3: Ниските му плазмени нива в организма водят до повишен риск от рак на простатната жлеза.

Съставкив 1 таблетка от 550 mgв максимална дневна доза от 3 таблетки
Екстракт от корени на коприва (10:1)250 mg750 mg
Патентован, специфичен уро-имуноподдържащ комплекс (смес от липополизахариди, липопептиди)12 mg36 mg
Цинк (като цинков сулфат)5 mg15 mg
Естествен Витамин D3 (холекалциферол) от лишеи (Vitashine™)3.3 µg (132IU)10 µg (400IU)

Помощни вещества: микрокристална целулоза, антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиев стеарат, натриев нишестен гликолат.

Ефикасност

ИМУНО-УРО-ПРОСТАНОРМ е иновативен продукт, създаден специално за профилактика на смущения в уринирането, хронични простатити и уроинфекции. Той съдържа патентован, специфичен уро-имуноподдържащ комплекс. Извършените десетки клинични наблюдения с този имуностимулатор дават убедителни доказателства за способността му да стимулира развитието на адекватен имунен отговор срещу урогенитални инфекции при човека.