Описание

МАГНЕЗИЙ+ПОЛИ B е хранителна добавка, създадена, за да поддържа нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия! Тя намалява чувството на отпадналост и умора, спомага за доброто функциониране на нервната система и мускулите и поддържа здравето на костите и зъбите. Добавката е особено подходяща за хора, които извършват интензивна умствена работа и имат нужда от енергия, спокойствие и добра концентрация!

Предназначение: Допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора. Подпомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за нормалното функциониране на нервната система и мускулите, за поддържането на нормалната психична функция и нормалното състояние на костите и зъбите.

Препоръчителна доза за дневен прием и указания за употреба: Възрастни: 1-2 таблетки, 2 пъти дневно след хранене. Максимална дневна доза – 4 таблетки.

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием!
Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

Магнезият е жизненоважен минерал. Тялото на възрастен човек съдържа цели 22-26 грама магнезий! Той се среща в пълнозърнестите храни, зеленолистните зеленчуци, ядките и др. Въпреки това, голям процент от населението страда от недостиг на този важен елемент. За това е добре да се приемат хранителни добавки, съдържащи магнезий.

Витамините от групата B са от първостепенна важност за усвояването на хранителни вещества, освобождаването на енергия, растежа, образуването на червени кръвни телца и други процеси в тялото. Приемът на B витамини е важен за оптимално функциониране на организма, особено при възрастни над 50 години, бременни и кърмещи жени, вегетарианци и вегани.

Съставкив 1 таблетка от 550 mgв максимална дневна доза от 4 таблетки
Магнезий (като цитрат)50 mg200 mg
Витамин B13 mg12 mg
Витамин B23.75 mg15 mg
Ниацин (никотинамид, B3)2.5 mg10 mg
Пантотенова киселина (витамин B5)15 mg60 mg
Витамин B62.5 mg10 mg
Фолиева к-на (витамин B9)100 mcg400 mcg
Витамин B1212.5 mcg50 mcg

Помощни вещества: малтодекстрин; натурално идентичен ароматизант: малина; антислепващ агент: магнезиев стеарат, кроскармелоза натрий.

Ефикасност

Формулата на МАГНЕЗИЙ+ПОЛИ B е създадена от фармацевти с дългогодишен опит. Висококачествените съставки на хранителната добавка са съчетани оптимално за най-добра ефикасност! В повечето препарати с магнезий и витамини от групата B не присъстват само някои от важните B витамини. Действието на МАГНЕЗИЙ+ПОЛИ B е по-добро от това на конкурентите продукти, защото синергията между включените в състава витамини от групата В има най-добър ефект върху тялото.

Магнезият участва в контрола на мускулите и нервите, поддържа здравината на костите, здравето на сърцето и спомага за регулирането на кръвната захар и кръвното налягане. Той е важен и за поддържането на нивата на енергия. При редовен прием, минералът намалява чувството на отпадналост и умора.

Витамините от групата B – Витамините от групата B са особено важни за правилното функциониране на клетките, производството на червени кръвни телца, енергичността на организма, доброто настроение и спокойствие и др. Синергията между отделните б витамини има най-добър ефект върху тялото.

Защо съчетание между Магнезий и B витамини? – Комбинацията между минерала магнезий и витамините от групата B се усвоява от организма по най-добрия начин. Пропорцията между елементите в МАГНЕЗИЙ + ПОЛИ B е оптимална за действието на всеки един от тях.