Описание

ДЖИНДЖЪР СE-VIT е хранителна добавка с изцяло натурални съставки, създадена, за да поддържа здравето и тонуса на организма! Тя подобрява имунитета, намалява чувството за отпадналост и умора и спомага за нормалното функциониране на храносмилателната и нервната система. Особено подходяща е за активно спортуващи, защото поддържа имунитета по време на и след интензивни, физически упражнения.

Предназначение: Допринася за нормалната функция на имунната система, за намаляването на чувството за отпадналост и умора, за нормалното функциониране на храносмилателната и нервната система, за поддържане нормалното функциониране на имунната система по време на интензивни физически упражнения и в периода след това.

Препоръчителна доза за дневен прием и указания за употреба: Възрастни: 3-4 смучещи таблетки дневно, максимална дневна доза – 8 таблетки.

Подходящ за употреба от диабетици и вегани.
Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием !
Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

Ацеролата (Malpighia punicifolia) е малко тропическо дърво, което ражда най-богатите на витамин C плодове в света! Екстрактът от ацерола се усвоява от организма по-добре от лабораторно синтезирания витамин C, защото съдържа балансирано количество витамини А, B1, B2 и B3 и антиоксиданти.

Джинджифилът (Zingiber officinale) е братовчед на куркумата от Югоизточна Азия. Той е силен антиоксидант и имуностимулант! Подпомага дейността на имунната система и нормалното храносмилане.

Съставкив 1 таблетка от 500 mgв максимална дневна доза от 8 таблетки
Eкстракт от стандартизиран на 50% естествен витамин С от Ацерола и Цитруси100 mg
(50 mg Vitamin C)
800 mg
(400 mg Vitamin C)
Eкстракт от джинджифил40 mg320 mg
Био Инулин (пребиотик)230 mg1840 mg

Помощни вещества: малтодекстрин; антислепващ агент: магнезиев стеарат от растителен произход.

Ефикасност

Формулата на Ginger Ce-Vit е базирана върху съвременни изследвания за ефикасността на всяка от съставките.

Витамин C: Човешкият организъм не може да синтезира витамин С и затова трябва да си го доставя отвън. Той подпомага възстановителните и защитни процеси на тялото. Участва в образуването на колаген, който поддържа кожата, венците, кровоносните съдове, костите и зъбите здрави. Особено важно е да се приема витамин C, когато сме стресирани, защото тогава неговото количество се изчерпва бързо! Пушачите и възрастните хора имат завишена нужда от витамин С. Всяка цигара разрушава 25-100 mg витамин С при дневна потребност от 60-90 mg на ден!

Джинджифил: Съвременни изследвания доказват неговия ефект при гадене и повръщане.  Джинджифилът намалява дразненето на стените на червата и спомага за по-лесното преминаване на веществата през храносмилателната система.

Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, той оказва благоприятно влияние върху имунната система и намалява болките в мускулите след спорт.