Описание

ИМУНООКСИПРЕВЕНТ съдържа патентован имуностимулиращ комплекс, представляващ смес от липополизахариди и липопептиди,  които активират основни звена на имунната система. Имуноподкрепящия комплекс е създаден от най-добрите специалисти в сферата на фармацията, инфекциозните и заразни болести. Ефикасността му е доказана в практиката.

При едновременното му прилагане с противогрипни ваксини ефектът му се засилва.

ИМУНООКСИПРЕВЕНТ осигурява напълно препоръчителните дневни дози от витамини и микроелементи, с важно значение за имунната система.

Предназначение: Подпомага дейността на имунната система.

Начин на употреба: Възрастни – по 1 таблетка на ден, по време на хранене. Препоръчва се прием в началото на есенно-зимния сезон, за период от минимум 3 месеца.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза за дневен прием!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

Витамин C – Човешкият организъм не синтезира витамин С и трябва да си го доставя отвън. Той подпомага възстановителните и защитни процеси на тялото. Пушачите и възрастните хора имат завишена нужда от витамин С. Всяка цигара разрушава 25-100 mg витамин С, при потребност от 60-90 mg на ден!

Витамин Е – функционира като антиоксидант и играе роля в противовъзпалителните процеси, съсирването на кръвта и усилването на имунитета.

Витамин А е мощен антиоксидант, който предпазва организма от свободните радикали. Нормалното му ниво намалява риска от сърдечни болести, някои видове рак и диабет.

Цинк  – играе важна роля в развитието и нормалното функциониране на простатата.

Имуноподкрепящ комплекс  –  последна генерация патентован имуностимулиращ комплекс с максимална способност да активира имунните механизми за защита.

Натурален бета каротен – превръща се от тялото във витамин А.

Манган – участва в метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати и в жизненоважни процеси в организма.

Мед –  важен за правилния растеж на организма, ефективното използване на желязо, нормалното протичане на ензимни реакции, както и за подобряване на здравето на съединителната тъкан, косата и очите.

Селен – играе основна роля във важни процеси като метаболизма и функцията на щитовидната жлеза.

Съставкив максимална дневна доза от 1 таблетка от 640 mg
Витамин С (L-аскорбинова киселина)120 mg
Натурален витамин Е (D-α-токоферил киселинен сукцинат)15 mg α-TE
Цинк (цинков сулфат)14 mg
Имуноподкрепящ комплекс (смес от липополизахариди, липопептиди и др.)10 mg
Натурален бета-каротен3 mg
Манган (манганов глюконат)1.5 mg
Мед (меден глюконат)0.75 mg
Витамин А (ретинил ацетат)600 μg RE
Селен (натриев селенит)60 μg

Помощни вещества: микрокристална целулоза, лактоза, царевично нишесте, натриев нишестен гликолат, натурално идентични ароматизанти портокал и малина, антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиев стеарат.

Ефикасност

Проведените клинични проучвания доказват, че ИМУНООКСИПРЕВЕНТ повишава естествената устойчивост на организма, спомага за намалява риска от вирусни и бактериални дихателни инфекции и оказва общо имуностимулиращо действие при хора с потисната имунна функция. Подпомага и антиоксидантната защита.

Специалната комбинация от витамини, микроелементи и имуноподкрепящ комплекс в ИМУНООКСИПРЕВЕНТ е създадена от специалисти в сферата на фармацията. Имуноподкрепящият комплекс в добавката е плод на дългогодишен труд на специалисти от Натстим ЕООД и Бул Био – Националният център по заразни и паразитни болести.