Описание на Вирус Сейф

Вирус Сейф + е създаден въз основа на протокол от Еastern Virginia Medical School* в САЩ  за лечението на COVID-19 в направлението за профилактика/ограничаването на заболеваемостта и сред най-рисковата част от населението (над 60 години и такива с придружаващи заболявания).
Екипът от специалисти, участвал в реализирането на продукта са: Авторски колектив
Препоръки относно едновременното прилагане на Вирус Сейф + Мелатонин и Респистим плюс: Virus Safe plus Respistim Plus
Предназначение*:

  • Антиоксидантни и антивирусни свойства, дължащи се на включения в състава специфичен антиоксидантен комплекс
  • Антиоксидантен комплекс с определен синергизъм като превенция срещу вирусни инфекции в условия на епидемии и пандемични кризи.
  • Може да се използва съвместно и с други придружаващи терапии в борбата срещу различни вирусни инфекции
  • Продукта е с натурален състав, безопасен и без странични ефекти
  • Дори и при наличието на ограничени данни, този антиоксидантен комплекс е безопасен и може да участва като превенция срещу широк спектър от вирусни инфекции.

Препоръчителна доза и указания за употреба:

Вирус Сейф се приема по 3 таблетки дневно в продължение на три месеца, след което се прави десетдневна почивка. Приема може да продължи по преценка на лекуващия лекар, включително и коригиране на дозата (състав 1). Една опаковка съдържа 60 таблетки за смучене.

Таблетките се смучат или сдъвкват и не се препоръчва прием на течности или храна в рамките на половин час. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием! Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съвместното приемане на Вирус Сейф + Мелатонин и Респистим плюс в продължение на 3 месеца в предепидмичен или епидемичен период от клинически здрави хора би допринесло за засилване на техния естествен/вроден имунитет в борбата различни дихателни бактериални и вирусни инфекции, вкл. и причинената от Ковид-19.

* EVMS Medical Groupdeveloped and updated by Paul Marik, MD, Chief of Pulmonary and Critical Care Medicine, Eastern Virginia Medical School, April 6th of April 2020.

Листовка на продукта: Virus Safe

Описание на Мелатонин

В протокола/препоръките от Еastern Virginia Medical School* в САЩ и опита на Шанхай по отношение на провежданата профилактика на пациенти с COVID 19, в допълнение към антиоксидантния комплекс за профилактика, се включва и мелатонин.
Това се дължи на скорошни данни, а именно, че освен като мощен антиоксидант, мелатонин може да има и директни антивирусни ефекти срещу COVID-19. При здрави хора нивата на мелатонин спадат след 40-годишна възраст. Това отчасти може да обясни повишения риск от смърт при пациенти с COVID-19, които са над 40-годишна възраст. Следователно, той може да има роля, както в превенцията, така и при лечението на COVID-19.

Предназначение:

  • Благоприятства заспиването, подобрява качеството и продължителността на съня
  • Подходящ при нарушения на съня свързани с възраст, стрес , режим на работа, пътувания със смяна на часови зони и др.
  • Силен антиоксидант, подпомагащ съпровителните сили на организма.

Препоръчителна доза и указания за употреба:
Препоръчително е, МЕЛАТОНИН да се приема по една таблетка 1 до 2 часа преди лягане (състав 2). Формата с контролирано освобождаване спомага за частично освобождаване на мелатонин през цялата нощ, за да се подсигури качествен и дълбок сън,  без чувство на отпадналост при събуждане.

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием! Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съхранение: При стайна температура, на сухо и недостъпно за малки деца място.

Листовка на продукта: Melatonin

Съставки на Вирус Сейф

Вирус Сейф съдържа активни вещества в количества над максимално допустимите и разрешени в действащото нормативно законодателство за хранителна добавка, но тя е безопасна.

СъставкиВ 1 таблеткаВ максимална дневна доза от 3 таблетки
Витамин С Протект333,0 mg999,0 mg
Кверцетин200,0 mg600,0 mg
Цинк (като цинков ацетат)8,3 mg24,9 mg
Натурален витамин D3 (холекалциферол)

30,0 mcg

(1200 IU)

90,0 mcg

(3600 IU)

Помощни вещества: декстрати,  силифицирана микрокристална целулоза, подсладители: манитол и стевиол гликозиди; ароматизанти с натурално идентичен произход: портокал и малина; магнезиев стеарат.

Съставки на Мелатонин

Използвайки тези данни за състава, е разработена хранителна добавка МЕЛАТОНИН с контролирано освобождаване, съдържащ инициална доза и матрица с удължено освобождаване:

СъставВ максимална дневна доза от 1 таблетка
Мелатонин1,8 mg

Помощни вещества: микрокристална целулоза; хидроксипропил метилцелулоза; магнезиев стеарат.

Ефикасност

Авторския екип създал Вирус Сейф+, както и неговите препоръки, може да намерите тук: Авторския колектив; Virus Safe plus Respistim Plus

Становище от Александровска Болница: Становище Александровска болница

Протокол от Еastern Virginia Medical School въз основа на който е създаден продукта:EVMS Medical Group

Информация за продукта Вирус Сейф +: Virus SafeMelatonin