Описание

КОЕНЗИМ Q10 спомага за поддържането на здравето на сърдечно-съдовата система и здравето на устната кухина. Клетките в тялото се нуждаят от Q10, за да произвеждат енергия. С напредването на възрастта, количества на този коензим намаляват. Затова е полезно да се приемат висококачествени хранителни добавки с Q10.

Коензим Q10 е естествен антиоксидант, който противодейства на вредното влияние на свободните радикали. Той подпомага нормалната функция на сърцето и пълноценното кръвообращение.

Предназначение: Коензим Q10 e есенциална част от антиоксидантната защита и структурите обезпечаващи клетките с енергия. Количествата му в организма намаляват с напредване на възрастта.

Препоръчителна доза за дневен прием и указания за употреба: По 1 таблетка 2-3 пъти на ден след хранене.

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием!
Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Съставки

Съставкив 1 таблеткав максимална дневна доза от 3 таблетки
Коензим Q1015 mg
45 mg

Помощни вещества: микрокристална целулоза, лактоза, царевично нишесте, натриев нишестен гликолат, антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиев стеарат.

Ефикасност

Натстим ЕООД работи с най-висококачествените суровини на пазара. Подбираме всяка активна субстанция и помощно вещество по стриктни критерии за качество. Коензим Q10 е ефикасна хранителна добавка, подложена на стриктен качествен контрол.